Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı acil çıkış için kullanılacaksa o devran lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor yangın kapısı ve montajını sağlamlıyoruz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri Yangın Çıkış Kapısı tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 makule uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya harbi kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın kapısı yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page